Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin tavanında böcek görmek

Rüyada evin tavanında böcek görmek

Rüyada evin tavanında böcek görmek hem moral hem de çareler bulacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Rüyada evin tavanında böcek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sizi zorlayabilirler.

Rüyada evin tavanında böcek görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, yanlış anlaşılacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına inanılır.

Rüyada tavanda böcekler görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavanda böcek görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sevinç ve sürura tabir olunur.

Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments