Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin silahla tarandığını görmek

Rüyada evinin silahla tarandığını görmek

Rüyada evinin silahla tarandığını görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin silahla tarandığını gördüyseniz:

  • Daha ayağı yere basan sunumlar yapmak, öneri veya açıklamalar getirmek ya da sözler vermek istediğinizi elde etmenizde size daha fazla fayda sağlayabilir.

Rüyada evinin silahla tarandığını görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalettir.

Rüyada taramalı silahla vurulmak başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalettir.

Rüyada silahla taranmak rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada silahla tarandığını görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza delalet eder.

Rüyada taramalı silah görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, ticaretinin büyüyeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada saçının taranmasını görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, daha isabetli kararlar alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının tarandığını görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, sorunların çabucak atlatılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments