Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla taranmak

Rüyada silahla taranmak

Rüyada silahla taranmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, dileklerinin yerine geleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla taranmak gördüyseniz:

  • Sizi zayıf veya kötü göstermeye çalışan kişilerle mücadele etmeniz gerekiyor.

Rüyada silahla tarandığını görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kısmetinin de açılacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine delalettir.

Rüyada taramalı silahla vurulmak uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla taranmak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin silahla tarandığını görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taramalı silah görmek işlerin başına geçeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına inanılır.

Rüyada tarot falına bakmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına delalet eder.

Rüyada tarkan görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının tarandığını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kendine çeki düzen vereceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments