Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla tarandığını görmek

Rüyada silahla tarandığını görmek

Rüyada silahla tarandığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla tarandığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada taramalı silah görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, takdir edileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada evinin silahla tarandığını görmek geçmişi unutup geleceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada silahla tarandığını görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, eşi tarafından yüceltileceğine delalet eder.

Rüyada silahla taranmak saadete ereceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, hobilerine eğileceğine işarettir.

Rüyada taramalı silahla vurulmak ümitsizliğe, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç tararken döküldüğünü görmek kısmetli kapıların açılacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada tarık suresi görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, arzuların yerine geleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç tararken bit görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments