Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taramalı silah görmek

Rüyada taramalı silah görmek

Rüyada taramalı silah görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada taramalı silah gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Rüyada taramalı silah görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, darlanacağına inanılır.

Rüyada evinin silahla tarandığını görmek çok zor duruma düşüleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada taramalı silahla vurulmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada silahla tarandığını görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla taranmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine işaret eder.

Rüyada tarot bakmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada saç taranması görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalettir.

Rüyada tarot kartları görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments