Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını görmek

Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını görmek

Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine işarettir.

Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerine neler sunabileceğinizi görmek istiyor olabilirler.

Rüyada evin merdiveninin yıkıldığını görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin merdivenlerinin yıkıldığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada merdiven yıkıldığını görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulur.

Rüyada merdiven yıkılması görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kendisini işine veremeyeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenin yıkılmasını görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, ayaklandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkılmış merdiven görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments