Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven yıkılması görmek

Rüyada merdiven yıkılması görmek

Rüyada merdiven yıkılması görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven yıkılması gördüyseniz:

  • Özel konularda sırlarınızı çok güvendiğiniz dostlarınız dışında kimselere açmayın.

Rüyada merdivenin yıkılmasını görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada merdiven yıkılması görmek kötü düşmana, zorluklarının kalmayacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven yıkıldığını görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin merdiveninin yıkıldığını görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet eder.

Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalet eder.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalettir.

Rüyada merdivenin yıkıldığını görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan merdiven görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments