Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven yıkıldığını görmek

Rüyada merdiven yıkıldığını görmek

Rüyada merdiven yıkıldığını görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven yıkıldığını gördüyseniz:

  • Yardımcı olmak istediğiniz kişiler varsa, yardımlarınızı kendi fikir, plan veya ilgi alanlarınız doğrultusunda yapmalısınız.

Rüyada merdivenin yıkıldığını görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven yıkılması görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işarettir.

Rüyada merdivenin yıkılmasını görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada merdiven yıkıldığını görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına inanılır.

Rüyada yıkılmış merdiven görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin merdivenlerinin yıkıldığını görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, art niyetli kişilere uyacağına işarettir.

Rüyada evin merdiveninin yıkıldığını görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments