Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenin yıkılmasını görmek

Rüyada merdivenin yıkılmasını görmek

Rüyada merdivenin yıkılmasını görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, insanlarla uyumunun artacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine işaret eder.

Rüyada merdivenin yıkılmasını gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapılması gerekiyorsa diğerlerinin değil, sizin istediğiniz değişiklikler olmasına gayret edin.

Rüyada yıkılan merdiven görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven yıkıldığını görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin merdivenlerinin yıkıldığını görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenin yıkılmasını görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada merdiven yıkılması görmek hanesine bolluk geleceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkılmış merdiven görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenin yıkıldığını görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, kafasının rahat olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments