Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılmış merdiven görmek

Rüyada yıkılmış merdiven görmek

Rüyada yıkılmış merdiven görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, mutluluğundan olacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, şöhret ve hayır getireceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalettir.

Rüyada yıkılmış merdiven gördüyseniz:

  • Yaptığınız değişiklikleri destekleyen kişiler sizi takdir edebilirler.

Rüyada yıkılmış merdiven görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işarettir.

Rüyada yıkılan merdiven görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine delalettir.

Rüyada merdiven yıkılması görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenin yıkılmasını görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenin yıkıldığını görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada merdiven yıkıldığını görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments