Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin merdivenlerinin yıkıldığını görmek

Rüyada evin merdivenlerinin yıkıldığını görmek

Rüyada evin merdivenlerinin yıkıldığını görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada evin merdivenlerinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Rüyada evin merdivenlerinin yıkıldığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, neşenin yerine geleceğine, zenginleşeceğine işarettir.

Rüyada evin merdiveninin yıkıldığını görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada merdivenin yıkılmasını görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven yıkıldığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, daha zengin hale geleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine alamet eder.

Rüyada yıkılmış merdiven görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada merdivenin yıkıldığını görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments