Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin kazıldığını görmek

Rüyada evinin kazıldığını görmek

Rüyada evinin kazıldığını görmek işlerinizin bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada evinin kazıldığını gördüyseniz:

  • Gereken özeni gösterirseniz emeklerinizin karşılıksız kalmadığını göreceksiniz.

Rüyada evin içinin kazıldığını görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, işlerini boşvereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin önünün kazıldığını görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin kazıldığını görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada yerin kazıldığını görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolun kazıldığını görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, hasta ise şifa bulacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kazılmış kabir görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına yorulur.

Rüyada kazılı mezar görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine inanılır.

Rüyada bahçenin kazıldığını görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments