Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin kazıldığını görmek

Rüyada yerin kazıldığını görmek

Rüyada yerin kazıldığını görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, iş kaybı yaşanacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, üzüntülerinin son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine inanılır.

Rüyada yerin kazıldığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmanız, seçeneklerinizi fark etmenizi sağlayabilir.

Rüyada kazılmış yerler görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada bir yerin kazıldığını görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada yerin kazıldığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, umutsuz olacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada kazılmış tarla görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalet eder.

Rüyada kazılmış mezar görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine inanılır.

Rüyada kuyu kazıldığını görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada yolun kazıldığını görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada yolun kazılmış olduğunu görmek çok kötü hissedileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments