Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinin kazıldığını görmek

Rüyada evin içinin kazıldığını görmek

Rüyada evin içinin kazıldığını görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinin kazıldığını gördüyseniz:

  • Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler.

Rüyada evin içinin kazıldığını görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, beklentilerine ulaşacağına, ömür boyu devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin önünün kazıldığını görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, huzurunun artacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada evinin kazıldığını görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulur.

Rüyada yolların kazıldığını görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kazılan toprak görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kazılan mezar görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalet eder.

Rüyada kendi mezarının kazıldığını görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada toprağın kazıldığını görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, sıkıntının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments