Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazılmış kabir görmek

Rüyada kazılmış kabir görmek

Rüyada kazılmış kabir görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kazılmış kabir gördüyseniz:

  • Çok fazla abur cubur tüketme eğilimindesiniz.

Rüyada kazılmış kabir görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada kabir kazıldığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada bahçenin kazıldığını görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinin kazıldığını görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kazılan toprak görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarının kazıldığını görmek maddi açıdan rahata erileceğine, her zaman hürmet göreceğine, daha rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments