Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçenin kazıldığını görmek

Rüyada bahçenin kazıldığını görmek

Rüyada bahçenin kazıldığını görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hatalı yollara sapılacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, ana baba duası alınacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçenin kazıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, yeni bir strateji geliştirilmesini icap ettiren önerilerde bulunabilirler.

Rüyada kazılmış bahçe görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada bahçenin kazıldığını görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada kazılmış kuyu görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kazılan toprak görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hanesinin bollukla dolacağına delalettir.

Rüyada kazılmış arsa görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalettir.

Rüyada toprağın kazıldığını görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kazılmış kabir görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments