Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin önünün kazıldığını görmek

Rüyada evinin önünün kazıldığını görmek

Rüyada evinin önünün kazıldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin önünün kazıldığını gördüyseniz:

  • Enerjiniz yenileniyor.

Rüyada evinin önünün kazıldığını görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, düşmanların çok üzüleceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada evinin kazıldığını görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinin kazıldığını görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına yorulur.

Rüyada kendi mezarını kazılmış görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolun kazıldığını görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kazılmış toprak görmek büyük ve güzel işler yapacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kazılmış bahçe görmek iş projelerinin gerçek olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına rivayet eder.

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek aile hayatının kötüye gideceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments