Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin kapısını kırık görmek

Rüyada evinin kapısını kırık görmek

Rüyada evinin kapısını kırık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, insanların alım gücünün azalacağına yorulur.

Rüyada evinin kapısını kırık gördüyseniz:

  • Dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa, daha çok çalışmanız gerekiyor.

Rüyada evinin kapısını kırık görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, dargınların barışacağına yorulur.

Rüyada evin kapısını kırık görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada kilidi kırık kapı görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kapı kırık görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak bol kazançlı bir işe girileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına delalet eder.

Rüyada kırık tahta kapı görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık demir kapı görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık ev kapısı görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments