Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilidi kırık kapı görmek

Rüyada kilidi kırık kapı görmek

Rüyada kilidi kırık kapı görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Rüyada kilidi kırık kapı gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada kırık kapı kilidi görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, ticarette zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kilidi kırık kapı görmek endişe veren durumların düzeleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına tabir olunur.

Rüyada kırık kilit görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, güzel günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kapı kilidinin bozulduğunu görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kapıyı kilitle açmak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapısı kilitli ev görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kapı kilidini açamamak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, projenin gerçekleştirileceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments