Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık demir kapı görmek

Rüyada kırık demir kapı görmek

Rüyada kırık demir kapı görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kırık demir kapı gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirebilirsiniz.

Rüyada kırık demir kapı görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kırık demir görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık demir para görmek işleri yoluna sokacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalettir.

Rüyada demir kapı yaptırmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir kapı takmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, yeni kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine alamet eder.

Rüyada demir kapıdan geçmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir kapı görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments