Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısını kırık görmek

Rüyada evin kapısını kırık görmek

Rüyada evin kapısını kırık görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya delalettir.

Rüyada evin kapısını kırık gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenmeli bir süre için başkalarına güvenerek hareket etmekten sakınmalısınız.

Rüyada evin kapısını kırık görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin kapısını kırık görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı kırık görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete alamet eder.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kilidi kırık kapı görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık demir kapı görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, ününün çoğalacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık kapı kilidi görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada kırık kapı görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, kudret sahibi olacağına, onların güvenini sarsacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments