Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık anahtarla kapı açmak

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, depresyona gireceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinmesini istiyorsanız, daha zarif veya verimli bir konuşma yapabilmek adına, öncesinde bir deneme gerçekleştirmenizde fayda var.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, büyük başarı kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada büyük anahtarla kapı açmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine inanılır.

Rüyada evin kapısını anahtarla açmak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapı açmak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına alamet eder.

Rüyada demir kapıyı anahtarla açmak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulur.

Rüyada anahtarla araba kapısı açmak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments