Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kırık görmek

Rüyada kapı kırık görmek

Rüyada kapı kırık görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, kimseye borçlanmayacağına alamet eder.

Rüyada kapı kırık gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız sürpriz tepkiler nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir, üzülebilirsiniz.

Rüyada kapının kırık olduğunu görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada kırık tahta kapı görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına inanılır.

Rüyada kapı kırık görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hanesine güneş doğacağına rivayet eder.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret eder.

Rüyada kırık demir kapı görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski kırık kapı görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, girdiği işleri kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kırık kapı görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık ev kapısı görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments