Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika saat görmek

Rüyada antika saat görmek

Rüyada antika saat görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada antika saat gördüyseniz:

  • Biraz daha ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada antika duvar saati görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada antika kol saati görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada antika saat görmek güveninin artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada antika sandık görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada antika masa görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antika biblo görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada antika görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada antika altın görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments