Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika görmek

Rüyada antika görmek

Rüyada antika görmek çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatının hayır getireceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine rivayet eder.

Rüyada antika gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada antika avize görmek ikinci bir şans vereceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika eşya görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine delalet eder.

Rüyada antika kilim görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, kredi çekileceğine, amacına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada antika kaşık görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, geçim derdinin sona ereceğine, ilişkiye huzurun geleceğine alamet eder.

Rüyada antika para görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, mesleğinde atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada antika koltuk görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada antikacı dükkanı görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, gülmeye hasret kalacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalettir.

Rüyada antika halı görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments