Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika altın görmek

Rüyada antika altın görmek

Rüyada antika altın görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, rahatın ve konforun geleceğine tabir olunur.

Rüyada antika altın gördüyseniz:

  • Kendinizi tehdit altında hissettiğiniz konular varsa plan veya düşüncelerinizi açıklamanız yanlış olabilir.

Rüyada antika altın görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada antika tabanca görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet eder.

Rüyada antika silah görmek önemli atılımlar yapacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine yorulur.

Rüyada antika heykel görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada antika sandık görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada antika arabaya binmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Rüyada antika araba kullanmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antika ayna görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments