Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika masa görmek

Rüyada antika masa görmek

Rüyada antika masa görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, borca batacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika masa gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi hemen anlamayabilirler.

Rüyada antika masa görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada antika radyo görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika koltuk görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına yorulur.

Rüyada antika dolap görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, biraz dinleneceğine inanılır.

Rüyada antika araba sürmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yiyip içeceğine delalet etmektedir.

Rüyada antika heykel görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama delalet etmektedir.

Rüyada antika satmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika soba görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, geçecek güzel bir ömre rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments