Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika kol saati görmek

Rüyada antika kol saati görmek

Rüyada antika kol saati görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada antika kol saati gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızda veya eğilimlerinizde değişiklik yapmanız olumlu bir yöne ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada antika kol saati görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada antika saat görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kazancının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada antika duvar saati görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada antika kilim görmek hoşluk içinde olacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına delalettir.

Rüyada antika halı görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada antika araba görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine alamet eder.

Rüyada antika vazo görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, içinin rahat edeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına delalet eder.

Rüyada antika altın görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments