Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika sandık görmek

Rüyada antika sandık görmek

Rüyada antika sandık görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, işinde terfi edeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet eder.

Rüyada antika sandık gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme çabanız sizi yıpratabilir.

Rüyada antika sandık görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, inancının zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada antika radyo görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada antika kapı görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, güveninin artacağına işarettir.

Rüyada antika ev görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada antika vazo görmek ilerleyeceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antika takı görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, ün salacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika satmak çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada antika altın görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments