Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısında yatmak

Rüyada evin çatısında yatmak

Rüyada evin çatısında yatmak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, iyi geçim halinde kalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, karalar bağlayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada evin çatısında yatmak gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızın daha poitik olmasında fayda var.

Rüyada evin çatısında yatmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısının çöktüğünü görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada evin çatısını yaptırmak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir evin çatısında olmak sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments