Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısında olduğunu görmek

Rüyada evin çatısında olduğunu görmek

Rüyada evin çatısında olduğunu görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısında olduğunu gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmek, iş birliği içine girmek ya da bağlantı kurmak istediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada evin çatısı uçmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulur.

Rüyada evin çatısını yıkmak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısının çöktüğünü görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yapmak hayatının daha kolay olacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, istediği evde oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısında insan görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments