Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin bir kısmının yıkıldığını görmek

Rüyada evinin bir kısmının yıkıldığını görmek

Rüyada evinin bir kısmının yıkıldığını görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada evinin bir kısmının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Diplomatik olmamanız durumunda karşı taraf üzerinde oldukça olumsuz bir etki yaratabilirsiniz.

Rüyada evinin bir kısmının yıkıldığını görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sesi kısılmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına inanılır.

Rüyada saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçların bir kısmını beyazlamış görmek niyetlendiği işlere gireceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın bir kısmını kesmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments