Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesi kısılmak

Rüyada sesi kısılmak

Rüyada sesi kısılmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, ticaret hayatına atılacağına tabir olunur.

Rüyada sesi kısılmak gördüyseniz:

  • Bir ayrılık olabilir.

Rüyada bağırmaktan sesi kısılmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Rüyada sesi kısılmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada ağlamaktan sesi kısılmak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada kapana kısılmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Rüyada saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına delalet eder.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işarettir.

Rüyada saçının bir kısmının ağardığını görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapana kısılmış fare görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments