Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek

Rüyada saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek

Rüyada saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, kötü düşmana delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının bir kısmını beyazlamış gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız veya söz verdiğiniz bazı koşulların oluşmasını sağlamanız size duyulan güveni arttırabilir.

Rüyada saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına inanılır.

Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada saçların bir kısmını beyazlamış görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmını beyaz görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işaret eder.

Rüyada saçının ön kısmının döküldüğünü görmek işlerin sarpa saracağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, uzun ve hayırlı bir ömre tabir olunur.

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının döküldüğünü görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, sevinçli bir haber alınacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments