Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baskasinin evine girmek

Rüyada baskasinin evine girmek

Rüyada baskasinin evine girmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada baskasinin evine girmek gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı gerçekleştirmek için vitesi yükseltebilirsiniz.

Rüyada baskasinin evine girmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada baska birinin evini görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına işaret eder.

Rüyada evini su basmış görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bas gitar görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada baskalarının ilişkiye girdiğini görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada basini kel görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada hasan basri hazretlerini görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada baskalarini hamile görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments