Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baska birinin evini görmek

Rüyada baska birinin evini görmek

Rüyada baska birinin evini görmek sevilip sayılacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çok uğraş vereceğine, işlerin eski haline döneceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yuva kuracağına inanılır.

Rüyada baska birinin evini gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanıza yardım edecek olumlu değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada evini su basmış görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kar sağlayacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine tabir olunur.

Rüyada baska birinin evini görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına alamet etmektedir.

Rüyada baskasinin evine girmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, bilgi sahibi olacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalettir.

Rüyada baska birini hamile olarak görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, yeterli kimse haline geleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada baska birini hasta görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada baskalarının ilişkiye girdiğini görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada bas gitar çalmak çok başarılı atılımlar yapılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada baskalarini hamile görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments