Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini su basması görmek

Rüyada evini su basması görmek

Rüyada evini su basması görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, yollarını ayıracağına, bir anda yükseleceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına alamet eder.

Rüyada evini su basması gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.Buna karşılık duygusal hayatınızda yeni bir heyecan yaşayabilirsiniz.

Rüyada evin su basmasını görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada evinin su basması görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evini su basması görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin su basması görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve su basmasını görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve su basması görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada eve temiz su basması görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, büyük takdir toplanacağına, hep dinç ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada su basması görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, ileri gideceğine, attığı her adımı düşüneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments