Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin su basmasını görmek

Rüyada evin su basmasını görmek

Rüyada evin su basmasını görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada evin su basmasını gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir.

Rüyada evin su basması görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına inanılır.

Rüyada evini su basması görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, hasret çekileceğine, güçlükle elde edilecek başarı rivayet etmektedir.

Rüyada evin su basmasını görmek olumsuz haberler alacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada evinin su basması görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, arzularına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eve su basması görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Rüyada eve su basmasını görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işarettir.

Rüyada evi temiz su basması görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, insanların hayır dualarını alacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada su basması görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments