Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin su basması görmek

Rüyada evinin su basması görmek

Rüyada evinin su basması görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin su basması gördüyseniz:

  • Bilgi toplamaya çalışmalısınız.

Rüyada evin su basması görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada evinin su basması görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada evini su basması görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, insanlar arasında barışın sağlanacağına yorulur.

Rüyada evin su basmasını görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, başarının garantileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerini su basması görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, yeni malların alınacağına işaret eder.

Rüyada evi temiz su basması görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işaret eder.

Rüyada eve su basması görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada su basması görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments