Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve su basmasını görmek

Rüyada eve su basmasını görmek

Rüyada eve su basmasını görmek yeni bir işe gireceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, adını herkese duyuracağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve su basmasını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Rüyada eve su basmasını görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada eve temiz su basması görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada evi temiz su basması görmek isteklerinin erteleneceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve su basması görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, mallarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin su basması görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, geleceğe dair planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su basması görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada işyerini su basması görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına işarettir.

Rüyada evin su basmasını görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, sorunların tamamen biteceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments