Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su basması görmek

Rüyada su basması görmek

Rüyada su basması görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada su basması gördüyseniz:

  • İstediğiniz karşı cins ilişkisini gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada evin su basması görmek işlerinde berekete kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada evini su basması görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, çalışıyorsa terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi temiz su basması görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, ilişkilerin noktalanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve su basması görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, hastalıklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin su basması görmek zorlukların yaşanacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada eve temiz su basması görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine tabir olunur.

Rüyada evin su basmasını görmek malının artmasını sağlayacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada işyerini su basması görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments