Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin su basması görmek

Rüyada evin su basması görmek

Rüyada evin su basması görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada evin su basması gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar almaya hazır olmalısınız.

Rüyada evin su basması görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin su basması görmek gelecekte yüzünün güleceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada evin su basmasını görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine inanılır.

Rüyada evini su basması görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada eve su basması görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine tabir olunur.

Rüyada işyerini su basması görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işarettir.

Rüyada eve su basmasını görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada eve temiz su basması görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, yanlış kararlar vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments