Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareye bastığını görmek

Rüyada fareye bastığını görmek

Rüyada fareye bastığını görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, geleceğine bakacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fareye bastığını gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada evi fare bastığını görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına delalettir.

Rüyada fareye bastığını görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada evini fare bastığını görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi kedi bastığını görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odayı su bastığını görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada birinin boka bastığını görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalet eder.

Rüyada evin su bastığını görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Rüyada evin içini su bastığını görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments