Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini büyütmek

Rüyada evini büyütmek

Rüyada evini büyütmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, evine haciz geleceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada evini büyütmek gördüyseniz:

  • Sorunlu bir durumu zaman aşımına uğraması için bekletmenizde fayda var.

Rüyada evin büyüdüğünü görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, hakkını yedirtmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin büyüdüğünü görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada evini büyütmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir evin büyüdüğünü görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yılan büyütmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada ayaklarının büyüdüğünü görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sağlığın bozulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek büyütmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine inanılır.

Rüyada odanın büyüdüğünü görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments