Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin büyüdüğünü görmek

Rüyada evin büyüdüğünü görmek

Rüyada evin büyüdüğünü görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada evin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ya da çalıştığınız yerde bazı değişiklikler yaparak masrafları kısabilirsiniz.

Rüyada evini büyütmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin büyüdüğünü görmek yükseldikçe yükseleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin büyüdüğünü görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada bir evin büyüdüğünü görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada işyerini büyütmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada burnun büyüdüğünü görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, hile ile mal elde etmeye, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada çiçeklerin büyüdüğünü görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret eder.

Rüyada fidanın büyüdüğünü görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments