Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odanın büyüdüğünü görmek

Rüyada odanın büyüdüğünü görmek

Rüyada odanın büyüdüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, tatsız haberlerin alınacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, kendisi ile gururlanacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada odanın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Kendine güvenli tavırlarınızla başarılarınıza yardımı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada odanın büyüdüğünü görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada benin büyüdüğünü görmek kazancını katbekat arttıracağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin burnunun büyüdüğünü görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ayın büyüdüğünü görmek güzel bir hayatı olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine yorulur.

Rüyada kedi büyütmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine inanılır.

Rüyada kendi çocuğunun büyüdüğünü görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, gelir elde edeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına rivayet eder.

Rüyada karnının büyüdüğünü görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, başarılarının kalıcı olacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments