Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan büyütmek

Rüyada yılan büyütmek

Rüyada yılan büyütmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, başarılarının katlanacağına tabir olunur.

Rüyada yılan büyütmek gördüyseniz:

  • Güven sorunları oluşabilir.

Rüyada yılan büyütmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine inanılır.

Rüyada yılanın büyüdüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek büyüdüğünü görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağanın büyüdüğünü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatında günah işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada böceğin büyüdüğünü görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada benin büyüdüğünü görmek ileride çok zengin biri olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada kıçının büyüdüğünü görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments