Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin büyüdüğünü görmek

Rüyada evinin büyüdüğünü görmek

Rüyada evinin büyüdüğünü görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kötü günler geçireceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, hastalıklarını yeneceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet eder.

Rüyada evinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, evle bağlantılı kişileri veya ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada evinin büyüdüğünü görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, halinin iyi olduğuna, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evini büyütmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir evin büyüdüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük bir rahata ereceğine, fırsatların heba edileceğine inanılır.

Rüyada evin büyüdüğünü görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayın büyüdüğünü görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, herhangi zarara uğramayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada çiçeğin büyüdüğünü görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işarettir.

Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıçının büyüdüğünü görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments