Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarının büyüdüğünü görmek

Rüyada ayaklarının büyüdüğünü görmek

Rüyada ayaklarının büyüdüğünü görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, eline büyük fırsatlar geçeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Rüyada ayaklarının büyüdüğünü görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada ayağının büyüdüğünü görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının burnunun büyüdüğünü görmek bir konuda destek alacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istediği yola çıkacağına delalettir.

Rüyada birinin burnunun büyüdüğünü görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada bitkinin büyüdüğünü görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına inanılır.

Rüyada işleri büyütmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, dik durmaya çalışacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evini büyütmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına yorulur.

Rüyada balığın büyüdüğünü görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments