Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evin büyüdüğünü görmek

Rüyada bir evin büyüdüğünü görmek

Rüyada bir evin büyüdüğünü görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına işaret eder.

Rüyada bir evin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada evin büyüdüğünü görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada bir evin büyüdüğünü görmek devlete hizmet etmeye, kazancının günbegün artacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet eder.

Rüyada evinin büyüdüğünü görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada evini büyütmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına yorulur.

Rüyada küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanı büyütmek kısmet bolluğu yaşanacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birinin burnunun büyüdüğünü görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına inanılır.

Rüyada bebeğin hemen büyüdüğünü görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments